Care by Nature

Opskrifter

Her får du vores bedste opskrifter på hjemmelavede produkter til husholdning, tøjvask, rengøring og personlig pleje.

Sæbebær er fantastisk alsidige og kan meget mere end bare at vaske tøj rent. Du kan blandt andet lave dine egne lækre rengøringsmidler, shampoo og sæber til personlig pleje ud af bærskallerne.

Det er let og tidsbesparende at lave rengøringsmidler og plejeprodukter af sæbebær selv. Vi elsker, at det giver os muligheden for helt selv at styre hvilke kemikalier, vi omgiver os med i vores hjem, og ikke mindst om rengøringsmidlerne skal dufte eller være helt neutrale.

På denne side kan du finde alle vores yndlingsopskrifter – udviklet og afprøvet i vores egne hjem og selvfølgelig altid kun med naturlige ingredienser. Opskrifterne er nemme at gå til og er perfekte DIY-projekter for hele familien.

Sæbebær opskrifter

Sæbebær er på grund af deres høje indhold af naturlige sæbestoffer geniale til al slags rengøring og personlig pleje. Ved at koge sæbebær op med vand smeltes de naturlige og antibakterielle sæbestoffer kaldet saponiner ud af skallerne.

Afkoget giver dig en koncentreret flydende sæbe, som kan bruges til alt fra rengøring, opvask, krops- og håndsæbe til shampoo, barberskum og meget mere. Kun fantasien sætter grænser, når det gælder sæbebær opskrifter.

En pose sæbebær er derfor ikke kun smarte at have stående i vaskerummet - de kan bruges i hele din husholdning. Det betyder, at du og din familie undgår unødige kemikalier, sparer penge på indkøb af rengøringsmidler og skåner miljøet for ekstra plastikemballage og miljøskadelige og stoffer.

Nyhedsbrev

Vil du have besøg i din indbakke? Vi kan ikke vente med at glæde dig med værdifuldt indhold og endnu mere inspiration.

*Ved at tilmelde dig, accepterer du at modtage markedsføring på e-mail - samt vores persondata politik. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet igen