Lær os at kende

Care by Nature er skabt til alle os, der ikke kan få det naturligt nok

Da vi vaskede tøj med traditionelt vaskemiddel og -pulver, oplevede vi, at vores hud kløede og blev rød og spættet, dér hvor tøjet sad. Selvom vi kun brugte vaskemiddel, der var markeret som skånsomt, parfumefrit og allergivenligt, fik vi stadig allergiske reaktioner på huden. Det var virkelig frustrerende, at intet var skånsomt nok.

Da vi hørte om sæbebær for første gang, troede vi næsten ikke vores egne ører. Kunne et bær virkelig vaske tøj rent? Det lød jo helt skørt! Men i desperation for at finde produktet, der var skånsomt nok, blev sæbebær testet af (med lidt sund nordjysk skepsis).

Og resultatet talte for sig selv. Tøjet blev rent. Og ikke nok med det. Så har vi ikke oplevet hudirritation fra vores tøj siden, og kommer helt udenom plastikemballagen, som ellers hobede sig op før. Den gave drømmer vi om at give videre til dig.

Derfor har vi skabt Care by Nature. Fordi vi ikke selv kunne finde produkterne, der var naturlige nok til vores behov. Det startede med sæbebær. Men sidenhen er der sneget sig flere produkter til, der alle kan bruges i kombination med hinanden. Og visionen bag hvert produkt er stadig den samme — at holde det så rent og enkelt som muligt.

- Kærlig hilsen Team Care By Nature 

VI VIL HJÆLPE DIG MED AT TAGE DE VALG, DER STØTTER KLODEN OG DENS MENNESKER - EN VASK AD GANGEN

Vores naturlige og effektive vaske-sortiment erstatter syntetiske vaskemidler, skyllemidler og pletfjernere.

Med en gennemsnitlig pris på 0,72 kr. pr. vask er vores sæbebær et af de billigste vaskemidler på markedet. Her har vi fundet løsningen på at vaske tøj på en måde, som både er skånsom, budget- og miljøvenlig.

Vi kalder det tøjvask med ren samvittighed. 

Kom med i kufferten til magiske Nepal

Vi har bevidst valgt kun at handle med sæbebær fra Nepal, som er et af verdens fattigste lande. Det er ikke en let sag at få processer til at køre rundt i et u-land, men det er en beslutning, vi er stolte af at have taget. Store dele af befolkningen i Nepal lever udelukkende af, hvad de selv dyrker, og landets økonomi er afhængig af, at rige nationer som Danmark vælger at handle med dem frem for Kina og Indien.

Læs om vores arbejde i Nepal her

HVORFOR NEPAL?

Vores værdier

Vi tror på, at hvis vi vil se en forandring i den måde, vi forbruger på, skal det være let for alle at tage de hverdagsvalg, som har en positiv effekt på vores planet og på vores medmennesker.

Derfor vil vi være tilgængelige der, hvor hverdagsvalgene bliver taget - i supermarkeder og specialbutikker. Først i Danmark og så i resten af Europa. Fordi let tilgængelige valg er lettere at træffe.

Care by Nature er stiftet af Camilla, der som mor til to sønner forstår værdien af at tage ansvar og vise vores børn, at grønnere hverdagsvalg gør en forskel. Mange bække små bliver til meget. Og det skaber den kæde af forandring, vi ønsker at se i verden.

Vi ønsker at se et farvel til brug-og-smid-væk-kultur og et velkommen til cirkulær økonomi. Vi går forrest for mere ansvarlighed - både ift. klima, miljø og mennesker, og vi tror på, at de simple løsninger på et problem ofte er de bedste. Og det er de visioner, vi altid tager med, når vi udvikler produkter.

Vi vil være førstevalget, når det gælder naturlig vask. Og det bliver vi ved aldrig at gå på kompromis med kvaliteten af vores produkter og de standarder, de bliver produceret under.

Ansvarlighed - både ift. klima, miljø og mennesker - er en grundværdi i vores virksomhed. Care by Nature er realiseringen af vores drøm om at skabe grøn vækst ved både at investere i små danske iværksættere og ved at skabe indtægter og arbejdspladser i en af verdens fattigste regioner.

Hver eneste dag er en rejse mod at optimere vores produkter, vores forsyningskæde og vores aftryk på kloden. Vi vil vaske grønt, men aldrig green-washe. Derfor vil vi til enhver tid være ærlige og transparente om de udfordringer og den læring, vi vil møde på vores vej.

"Vi må selv skabe den fremtid, vi ønsker at se"

Er en sætning, vi står ved, når vi driver vores virksomhed. Det har ofte været benhårdt og frustrerende at stå som kvindelig iværksætter med en bæredygtig virksomhedsprofil og have en vision om en bedre verden, når det samtidig føles som om, hele verden kæmper imod ens mission.

Men vi har stædigt holdt fast i vores værdier, selvom vi sommetider har haft lyst til at kaste håndklædet i ringen. For vi vil bare ikke gå på kompromis med de grundlag, der driver os.

I stedet arbejder vi endnu hårdere på at finde smarte grønne løsninger. Og ved at vise, at det kan lade sig gøre at drive en virksomhed, som både er økonomisk bæredygtig og samtidig gør noget godt for kloden og dens mennesker, vil vi udfordre andre virksomheder til at gøre det samme.

Den dag i dag finder du os på hylderne i næsten alle landets supermarkedskæder og i en lang række specialbutikker. Og det er kun starten på resultatet af vores ønske om selv at skabe den forandring, vi ønsker at se i verden. 

Vil du have ren kærlighed i din indbakke?

I vores nyhedsbrev tager dig med helt om bag kulissen. Kom med på tur til vores produktion i magiske Nepal, lad os inspirere dig til velvære med god samvittighed og vær blandt de første til at se, når vi lancerer nye produkter, konkurrencer og rabatkoder.

Vi glæder os til at have dig med helt tæt på vores rejse - velkommen ombord.

*Ved at tilmelde dig, accepterer du at modtage markedsføring på e-mail - samt vores persondata politik. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet igen