Vores rejse

Fra plastikfri webshop til tøjvask med formål

Hvalen, der kickstartede en

Iværksætter-drøm

“Efter at have set det, jeg kalder 'budbringeren fra havet' - en strandet hval fyldt med plastik i hele maven - begyndte jeg i 2015 at undersøge, hvad der sker ude i oceanerne.

De opdagelser, jeg gjorde, var så voldsomme, at jeg fuldstændig ændrede kurs i mit liv.

I min gru sagde jeg til min 16-årige søn: “Jeg håber du og din generation kommer til at gøre det bedre end os”.

Men i dét øjeblik gik det op for mig, at jeg er den ansvarlige. Jeg er den voksne. Det er mit ansvar at vise mine børn, hvordan voksne løser problemerne.

Så jeg tog ansvaret på mig og gik ret passioneret igang med at skabe en platform, som ikke bare gjorde opmærksom på problematikkerne, men også tilbød løsningerne.

Det gik nemlig op for mig, hvor stor en forskel vi som forbrugere kan gøre ved plastikforureningen, skadelig kemi i hverdagen og balancen i verden via vores små indkøb til husholdningen."

"Det blev til webshoppen bleschu.dk i 2016, som blev den første webshop i Europa med helt plastikfri produkter til hverdagen.

Og det gik lynhurtigt fra sideløbende hobbyprojekt til en altoverskyggende mission om at udbrede viden om plastikproblematikken og hvordan vi vælger at skabe en mere balanceret verden via vores forbrug.

Jeg synes, vi er et helt andet sted den dag i dag. Plastikproblemerne er åbent fremme i lyset nu og flere og flere følger trop med de plastikfri løsninger. Det er befriende at se.

Og den udvikling kunne jeg ikke være mere stolt af at have bidraget til."

- Camilla, CEO & grundlægger

"Her er små glimt af den spæde tid i Bleschus opstart. Lige fra mit hjemmekontor i haven til de første produkter og ordrer til webshoppen og min yndlings grønne plante i stuen, der blev til farvepaletten i Bleschus univers."

- Camilla

Fra Bleschu til

Care by Nature

Siden Bleschus opstart er der sket meget med virksomheden. Og da Camilla startede bleschu.dk, havde hun næppe regnet med, at et enkelt produkt i sortimentet på den lille webshop - nemlig sæbebær - kom til at blive kernen i en helt ny forretning.

Da vi stødte på sæbebær første gang, pressede ét spørgsmål sig på; Når de er så geniale, hvorfor er de så ikke alle steder? Vi besluttede derfor at udvikle vores egne produkter efter kompromisløse standarder.

Care by Nature blev født i 2019. Først lancerede vi sæbebær, så vaskedufte og tørrebolde. Siden da, er der kun kommet flere produkter til familien.

Med de helt rigtige sidekicks er vi gået fra at være den første webshop i Europa med et helt plastikfrit koncept til at være det største og første skandinaviske brand, der fremstiller sæbebær fra egen forsyningskæde i Nepal. Og vi elsker at være på den her rejse sammen med de smukke mennesker, der brænder for samme vision som os. 

2016

D. 29. sep. 2016 tog Camilla billedet her af hylden med vaskemiddel i et dansk supermarked. Hun savnede et mere naturligt og skånsomt valg på hylden og vidste, at skulle danskerne have en chance for at ændre vaskevaner, skulle sæbebærrene stå her.

Det var altså målet fra starten. Og den dag i dag er vi så stolte af at kunne sige, at vi kan findes på hylderne i i alle landets Irma, Rema 1000 og Bilka, i udvalgte SuperBrugsen, Kvickly og Føtex, samt i lokale specialbutikker og webshops.

Find din nærmeste forhandlere her

2022

Sådan ser selv samme hylde ud den dag i dag i den samme butik som i 2016. Og vi er så glade for at stå her og bidrage til den udvikling, vi gerne vil se, dér hvor det virkelig batter noget.

Vil du have et drys kærlighed i indbakken?

I vores nyhedsbrev deler vi hyggelige behind the scenes, tips til velvære med god samvittighed og vores nyheder og tilbud. Det er spam-fri zone, så vi tør godt love, at vi ikke bombarderer dig. Vi sender dig kun et brev, når vi har noget på hjerte.

*Ved at tilmelde dig, accepterer du at modtage markedsføring på e-mail - samt vores persondata politik. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet igen