Shipping policy

Handelsbetingelser

GÆLDENDE FRA DEN 1. 1. SEPTEMBER 2023

CAREBYNATURE.DK ER EJET AF NORDIC BEAUTY SUPPLY APS

Care by Nature // Nordic Beauty Supply ApS
Vestbygade 23
9610 Nørager
Danmark

CVR: 35855149

Kundeservice

Alle henvendelser skal sendes til shop@carebynature.dk
Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 2 hverdage.

Afgivelse af ordre

Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. Care by Nature har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt, kurs- og prisændringer og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes først til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt. Du modtager automatisk en ordrebekræftelse/kvittering, når du har gennemført en handel. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre. Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. Aftalen er først bindende, når du har modtaget en e-mail med information om, at vi har afsendt varen.  

Betaling

Følgende betalingsmuligheder kan anvendes:

Visa, Dankort, Master Card, MobilePay

Vores online butik arbejder med Shopify Payments. Vi har beskyttet dine data med kryptering og 3D Secure, så du får en sikker betaling. Dine kreditkortinformationer sendes fra Care by Nature til Shopify Payments via en krypteret linje, så Care by Nature på ingen måde kan se, eller få adgang til dine kreditkortoplysninger, heller ikke i din konto som du kan oprette hos os. Denne del af transaktionen er administreret af en certificeret transaktionsassistent.

Fragt og priser

Alle priser er incl. 25% moms.

Fragten i Danmark koster 39 DKK med levering til GLS pakkeshop og 49 DKK med hjemmelevering

FRI FRAGT til nærmeste pakkeshop på alle ordrer over 299 DKK.  

Forsendelse

Vi sender på alle hverdage og bestræber os på at sende din pakke afsted inden for 1-2 hverdage, men der kan ske forsinkelser el. lign og derfor forekomme en leveringstid på op til 7 arbejdsdage. Nogle ordrer er bestilingsarbejde og kræver derfor en længere leveringstid, som kan være op mod 14 dage.

Ordrer modtaget i weekenden eller helligdage afsendes så vidt muligt den efterfølgende hverdag indenfor leveringsfristen. Bemærk at vi sender med track and trace, derfor kan der går der som regel 1 hverdag fra du modtager en shipping-mail fra os til pakken ankommer. Hvis posten har tømt buret for den dag pakken afsendes, sendes din ordrer næstfølgende dag og der vil derfor gå op til 2 hverdage.


Track and Trace

Vi sporer vores varer og benytter os af GLS til omdeling af vores pakker med et track and trace nr. Dette track and trace nummer fremgår af den faktura, du har modtaget via den oplyste mail. Det betyder, at både du og vi kan gå ind og se, hvornår posten har leveret din pakke, om du var hjemme eller om den er sendt videre til posthuset, hvornår den er ankommet på posthuset/pakkeshoppen og hvilket/hvilken.

Du kan tracke din pakke på vores hjemmeside her.


Fejlet modtagelse af pakke

Er du ikke hjemme, når din pakke leveres på adressen, du har anført ved bestilling, informerer posten dig om, hvilket posthus din pakke kan hentes på. Bliver pakken ikke afhentet inden den dato, de har anført, returneres pakken til Care by Natures webshop. Ønsker du pakken fremsendt igen, pålægges du porto for en ny forsendelse. Kan vi ikke få fat på dig igennem de kontaktoplysninger, du har oplyst ved bestilling, afventer vi din henvendelse.

Har du ikke reageret inden for 3 mdr., kan vi ikke længere garantere, at din pakke kan returneres til dig, eller at vi kan godtgøre dit køb. Hvis du ønsker beløbet returneret inden for de 3 mdr., vil du få returneret dit fulde beløb, ekskl. omkostninger til fragt, hvis alle varer er intakte og ubeskadiget.

Beskadigelse under transport

Hvis din vare bliver beskadiget eller væk under transport, er Care by Nature ansvarlig for refundering eller fremsendelse af ny vare. HUSK at tage foto af din vare ved modtagelse, hvis den er beskadiget, for du er ansvarlig for at dokumentere pakkens tilstand ved modtagelse. Så vi kan løse sagen internt og med vores fragtfirma.

Venligst kontakt os via: shop@carebynature.dk

Reklamation

Alle køb er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du som kunde kan klage over fejl eller mangler ved din vare indenfor 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Skulle der mod forventning være fejl eller mangler ved din vare, kontakt da venligst vores kundeservice på shop@carebynature.dk 

Pakke ikke hentet i pakkeshop

Hvis du ikke når at hente din pakke i pakkeshoppen inden for tidsfristen, bliver pakken sendt tilbage til os. Når vi har modtaget pakken, har du mulighed for at få den gensendt mod betaling eller at få pengene tilbage for dine varer. Hvis dine købte varer har en værdi af 39kr (pris for fragt til pakkeshop) eller under, refunderer vi ikke beløbet, da vi betaler fragten for at få din pakke sendt retur, hvis den ikke hentes i pakkeshoppen. Du kan altid henvende dig til shop@carebynature.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få dine varer gensendt eller at få pengene tilbage.