Mød Lemon Breeze! Vores helt nye vaskeduft

Skrevet af Rikke Macijowski Nielsen d.

 

  

Vi har ventet længe på at kunne dele vores nyeste vaskeduft med jer og har været så spændte. 

Vi elsker at have jer med i processen, når vi laver nye ting. Derfor er vi så glade for faktisk at have lavet Lemon Breeze i samarbejde med jer. 

Når vi har spurgt jer på sociale medier, hvilke produkter I savner, siger I altid en ny frisk vaskeduft med citrus, citrus og mere citrus. Så den duft har vi selvfølgelig skabt til jer. Og I har bestemt navnet ved at stemme om jeres favoritter. Navnet Lemon Breeze blev en klar vinder. 

Så byd varmt velkommen til det nyeste skud på stammen, Lemon Breeze. En frisk og aromatisk citrusdrøm, der passer perfekt til tøjvask og rengøring.  

Glæd dig, for den dufter helt fortryllende.  

 Vaskeduften lemon breeze i en kurv af citroner

Duften af en citronlund i Toscana i dit vasketøj 

Vores grundlægger Camilla har nøje designet og blandet alle vores vaskedufte og testet dem grundigt af. Og Lemon Breeze er ingen undtagelse. 

Camilla har brugt lang tid på at snuse og snuse til forskellige æteriske olier, kombinationer og blandingsforhold, før hun landede på den præcise vision af lemonduft hun drømte om i vasketøjet.   

Inspirationen var en blid og varm brise igennem en aromatisk og solrig citronlund i Toscana. Camilla drømte om at blande en citrusduft, der var mere varm, blid og aromatisk end en meget skarp ren citron kan være. Derfor har hun brugt den aromatiske urt citronverbena, der har en dejlig citron- og urteagtig aroma, som er virkelig behagelig og opløftende. 

Det giver Lemon Breeze en helt unik duft, der skiller sig ud fra andre citrondufte.  

Sammen med citronverbenaen finder du et strejf af en groundende og frisk rosmarin, der bidrager til følelsen af italiensk sommer i dit vasketøj.  

 

Opløftende duft af citronverbena og rosmarin 

Ligesom vores andre vaskedufte Summer Garden og Forest Fresh, består blandingen af Lemon Breeze af 100% rene økologiske æteriske olier – her fra citronverbena og rosmarin. 

Selvom citronverbena er en frisk citronagtig, opløftende olie, er dens aromaterapeutiske kvaliteter faktisk i lige så høj grad at hjælpe med at lindre angst og lette følelser af stress. Olien virker beroligende, men samtidig opløftende, når du dufter til den.  
 
Citronverbena æterisk olie dufter helt fantastisk sammen med mange andre æteriske olier, og især med olier, der har aromatiske klassificeringer som citrus, nåletræ, mynte, frugtig eller træagtig. Derfor har Camilla blandet citronverbenaen med hendes absolutte yndlings æteriske olie – nemlig rosmarin, som netop er træagtig og har noter af nåletræ. 

Rosmarin æterisk olie er faktisk en ingrediens i alle vores vaskedufte, fordi vi elsker den så meget. Den har nemlig en fantastisk evne til at skabe en grounde og frisk dybde sammen med andre dufte, og så er rosmarin æterisk olie kendt for sine aromaterapeutiske egenskaber

 

Care by nature vaskeduft i duften LEmon Breeze, der ligger ovenpå en bund af skårne citronskiver

Den første vaskeduft med helt nyt design 

Lemon Breeze er den første vaskeduft i vores sortiment med helt nyt design. Et design, de andre dufte også kommer til at få på sigt. Men hvorfor ændre på noget der fungerer og vi synes er så fint at se på? Fordi vi ønsker at blive bedre hver dag, og det miljøvenlige aspekt, er vigtigere for os, end det kosmetiske. 

Det nye design er skabt med fokus på at skære vaskeduftene mere ind til benet og gøre produktet mere minimalistisk og mindre også miljøbelastende, da vi har skåret flere elementer væk, der egentlig ikke havde andre funktioner end at se flotte ud. 

Glasflasken har før været matteret hvid, men nu kommer du til at opleve vores velkendte dufte i klare glasflasker. Når glasset gøres hvidt, udsættes det nemlig for en miljøbelastende kemisk proces, som vi nu og fremover har valgt at skære væk i vores produktioner. Det gør det også lettere for dig derhjemme at se, hvor meget duft du har tilbage i flasken.  

Ligesom vi har skåret den hvide farve væk, har vi også fjernet bambusstykket på skruelåget, da det på samme måde ikke har anden funktion end at give et kosmetisk udseende, der egentlig ikke er nødvendigt. Nu kan du blot se det hvide skruelåg i plastik, der var indenunder. 

Hvis du kender vores brand, vil du nok vide, at vi ikke er meget for unødvendig anvendelse af plastik, men vi kan desværre ikke komme udenom det i lukkemekanismen, da det ifølge kemilovgivningen er nødvendigt med en forsegling fordi æteriske olier er koncentrater. Og vi arbejder ihærdigt på at få forseglingen fremstillet i planteplast, men vi skal trække nye metoder ind i nogle gamle industrier og den proces tager tid. 

Når vi skaber produkter, er vores filosofi less is more. Derfor giver det mening for os at skære alt det unødvendige væk og gøre produktet mere gennemskueligt.  

Vi håber, I vil tage godt imod det nye design.  

 

SÅDAN AFFALDSSORTERER DU DIN VASKEDUFT: 

Paprør kan kommes i PAP/PAPIR 

Pipetten kan skilles ad ved at trække delene fra hinanden.

Glasflasken og glasdelen af pipetten kan komme i GLASCONTAINEREN 

Plastiklåget med forseglingsmekanismen i PLASTIK 

Gummipumpen skal i RESTAFFALD 

Alternativt kan du med fordel rengøre dem grundigt, gemme dem og anvende dem til dine små hjemmelavede lækkerier eller plejeprodukter. 

Paprørene er velegnede til skruer, dimser og nødder/snacks i madpakken. 

Find affaldssorteringsguide her

Sådan bruger vi duften derhjemme 

Lemon Breeze er den mest friske af vores dufte indtil videre, da den ikke indeholder noter af blomster, som både Summer Garden og Forest Fresh gør. Derfor en Lemon Breeze perfekt til dig, hvis du elsker en frisk og aromatisk duft, der også er mere unisex end de andre to, der kan virke mere feminine. 

Vi er faldet pladask for den friske duft til vores vasketøj, så vi bruger Lemon Breeze i stor stil derhjemme som skyllemiddel sammen med lidt eddike. Både det almindelige tøj, sengetøj og håndklæder får lov at få en tur med Lemon Breeze. Men vi elsker især duften til håndklæderne på badeværelset, som gerne må dufte lækkert og friskt. 

Vi bruger også et par dryp af Lemon Breeze på støvsugerposen inden vi støvsuger, da det får den fortryllende duft til at sprede sig i hele hjemmet. Et genialt lifehack, hvis du får gæster på besøg. 

Du kan også bruge duften som luftfrisker i hjemmet ved at dryppe lidt på tørrede blomster, i potteplanter, i skraldespanden på badeværelset, i klædeskabet eller selvfølgelig også i en diffuser til æteriske olier. Mulighederne er mange. 

Fordi Lemon Breeze er så frisk og opløftende, er den også et kæmpe hit i vores hjemmelavede rengøringsmidler, som du kan finde på vores opskriftside. 

 

Vi glæder os til, du skal dufte Lemon Breeze 

Endnu engang tak for jeres hjælp med at designe Lemon Breeze.  

Tak for jeres engagement og kreativitet, der har gjort duften til noget helt specielt for os.  

 

← Ældre indlæg Nye indlæg →Kommenter