Vi søger en praktikant til content creation & SoMe

Skrevet af Rikke Macijowski Nielsen d.

Her er en unik mulighed her for at kombinere teori med praktisk hands-on erfaring i en fantastisk lille nordjysk virksomhed, der arbejder for at gøre grønne og bæredygtige valg mere tilgængelige for forbrugere i hverdagen. 

Som praktikant i Care by Nature kommer du til at arbejde i en super kreativ content-stilling med god plads til kreativ leg og stor mulighed for præge dine egne arbejdsopgaver.

Vi søger dig, der har en skarp æstetik til at producere kreativt video- og billedmateriale i høj kvalitet, og som kan kommunikere værdifuldt og smukt indhold på vores digitale platforme og sociale medier.


Vi forestiller os at du:

 • Er ved at uddanne dig inden for kommunikation, digitale medier, medievidenskab, digital konceptudvikling, fotojournalisme eller lignende.
 • Søger et praktiksted, hvor du får lov at prøve grænser af og få ansvar for dit område i et lille, men også ambitiøst team.
  Sprudler af idéer og kan løfte en bred vifte af opgaver inden for content creation - video, billeder, SoMe, hjemmesideindhold mm.
 • Er skarp inden for videomediet og klar til at skabe en masse værdifuldt materiale til inspiration, læring og branding.
 • Er naturligt kreativ og skabende og drømmer om at bruge dine evner i praksis.
 • Har lysten og modet til også at tage ansvar for egne arbejdsområder 

 

Det vi drømmer om er at du:

 • Har evnen til at se den gode vinkel og fange den via visuelle medier (video/billeder).
 • Formår selvstændigt at planlægge og eksekvere content produktion.
 • Har fantastiske evner med et kamera til at optage video og tage billeder og kan fremvise tidligere opgaver.
 • Er en dygtig bruger af redigeringsprogrammer til video og billeder (f.eks. Photoshop/Lightroom/Premiere Pro).
 • Er fortrolig med kommunikation på sociale medier og som minimum har erfaring med Instagram og Facebook.
 • Er en stærk kommunikatør på skrift og tale (perfekt dansk på skrift, meget gerne god til engelsk).
 • Har tidligere erfaring og dokumenterede resultater med sociale medier og eksekvering af en strategi

Vi drømmer stort, men vi er også pragmatiske. Vi forventer ikke, at du kan tjekke alt ovenstående af, men du skal kunne se dig selv i ovenstående. Vigtigst af alt er, at du er ambitiøs omkring din faglighed, åben for at lære/påtage dig nye opgaver og føler dig tryg i at sparre med og måske endda udfordre kollegaer.


Det vi kan tilbyde dig er:

 • At blive en af en virksomhed med værdier, der rækker udover personlig vinding og profit. Vækst handler for os om, at vi udvikler os som mennesker, bliver bedre i verden, forandrer det etablerede, skaber nye veje frem og mestrer nye egenskaber. Forudsætningen for alt det er naturligvis også, at vi er dygtige til at udvikle vores forretning og være first-movers i den grønne omstilling.
 • At blive en del af et tæt lille team og et unikt arbejdsmiljø, hvor arbejdsglæde og humor vægtes højt. Ingen dag uden gode grin!
 • Et godt fællesskab på arbejdspladsen, hvor vi prioriterer lækre hjemmelavede frokoster og tid til gå-ture i skoven højt. 
 • At få en masse praktisk erfaring og sparring, der kan udvikle dig både fagligt og personligt, og mulighed for selv at præge din egen hverdag og opgaver.

Vi har kontor 2 min. gang fra Skørping St. tæt på smukke Rold Skov. Vores team arbejder allerede fra hele landet, og derfor kan vi også tilbyde dig nogen fleksibilitet i arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde efter behov.

 

Hvad drømmer DU om?

Vi drømmer om at give dig det bedste praktikforløb, vi kan. Hvis Care by Nature lyder som en praktikplads for dig, så vil vi gerne høre dig - hvad drømmer du selv om at arbejde med? For os er det vigtigt, at vi hver især brænder for det vi laver, og får lov til at arbejde med de ting, vi er dygtigst til. Så vi ville elske at snakke med dig om, hvordan du bedst kan komme til at shine. 

Vi har ingen deadline for ansøgninger, men evaluerer løbende og slår til lige så snart den rigtige er der. Husk at inkludere uddannelse & evt. specialisering, tidspunkt for ønsket praktik og evt. anden vigtig praktisk information i ansøgning/CV. Du må også meget gerne inkludere links/eksempler på tidligere arbejde, opgaver og/eller online portfolio. Det hele sender du til work@bleschu.dk

 

Har du spørgsmål? 

Så skriv trygt til Rikke, vores Marketing Manager, på rikke@bleschu.dk. Rikke vil du under alle omstændigheder komme til at arbejde tæt sammen med.

Jobopslag

RSS